Caravana Lions 2022

ediția a 8-a

Ajută-ne să le oferim mai mult. Fiecare copil merită să fie fericit!

Parteneri

Despre Caravana Lions în presă

2015 - 2021

0
RON strânși
0
km parcurși
0
copii ajutați
0
familii sprijinite

Proiectul nostru

Anul acesta, ne dorim să ajugem la și mai mulți copii aflați în situații limită! Dacă până la această ediție, a 8-a, caravana Lions însemna undeva la 50-80 de copii, anul acesta dorim să ajungem la 110 de copii! Proiectul este realizat in parteneriat cu Protectia Copilului Timis DGASPC, ei furnizandu-ne lista cu acesti copii. Ce vom duce:

Ne dorim să ajutăm

0
copii
0
familii

Pentru asta vom face două ture de forță în loc de una, în județ pe data de 17 decembrie iar în Timișoara pe data de 18 decembrie. Evident, acest proiect nu va putea funcționa fără sprijinul vostru! Donațiile ne vor ajuta să le cumpărăm cele necesare.

Obiectivele caravanei

speranța de a rămâne alături de părinți

alimente, produse de igienă și haine groase, vitale în perioada iernii precum și speranța de a rămâne alături de părinți (dacă părinții nu le pot oferi un minimum, copii trebuie instituționalizați pentru a nu le fi pusă viața în pericol)

prevenirea abandonului scolar

atât hainele groase cât și rechizitele pot preveni abandonul școlar deoarece din lipsa acestora, mulți dintre ei abandonează școala

speranță pentru viitor

toate donațiile ce vor depăși necesarul realizării caravanei vor merge automat către Bursa Lions. Această bursă funcționează cu succes de 1 an și reprezintă un ajutor financiar în valoare de 400 de RON pe lună pentru acei copii din cadrul Caravanei Lions cu rezultate bune la școală. Aceasta bursă este condiționată de prezența copilului la școală, notele mari precum și justificarea părinților în a folosi acei bani exclusiv în folosul copiilor

Rafael Corrêa

Rafael Corrêa este artistul căruia trebuie să-i mulțumim pentru minunatul desen simbol al Caravanei. Am dorit ca desenul cu cele două fetițe să devină imaginea Caraveni Lions deoarece ea este realitatea pe care noi o găsim an de an, casă de casă în momentul în care facem pe ajutoarele lui Moș Crăciun. Rafael a avut bunăvoința de a ne da dreptul pentru folosirea desenului în acest scop, fără nicio condiție. Mai multe despre el și desenele pe care le realizează puteți descoperii în link-urile de mai jos:

Nimic nu ne poate opri să facem un bine!

Fiecare donație ne ajută sa îi vizităm pe copiii aflați în dificultate.